divendres, 7 de gener del 2011

FESTES NADAL 2010

Ja s'han acabat les festes d'aquest Nadal, bé això de festes és una mica relatiu perquè a part dels dies assenyalats la resta els hem treballat. Tal com ens pensavem han estat unes festes diferents, sobretot pel fet d'haver-hi la Violeta!!!!!

El cap de setmana de Nadal i Sant Esteve d'una taula a l'altre, que si pica-piques, gambes, pollastres, turrons, copes, recopes...... i el dilluns a treballar!!!!



El cap d'any si que va ser diferent, voliem marxar a l'estartit a passar el cap de setmana, però unes cagarrines d'en Pere van fer que optessim per el plan B i ens quedessim a casa tots tres. Menú de cap d'any: - petxuga de pollastre amb pà torrat. Pels pèls també va anar que no poguessim veure les campanades perquè vam quedar cargolats al sofà!!!! l'endemà per sortir una mica i pendre l'aire vam fer una excursió al s'Agaró vejam si l'aire marí ens arreglava una mica l'estómac i celebrar l'aniversari de la Marta.




Els reis bé, la nena encara no s'entera de la pelicula, vam fer una mica el xafarder als reis de Roda i una mica als de les Masies fins que la Violeta va dir prou i que volia dormir i menjar. Per sopar vam intentar disfrutar del que no haviem pogut fer per fi d'any i crec que ens hi vam acostar bastant....  si hagués tingut tickets pels " cavallitus " ja hauria estat la pera......  però ja se sap, tot no es pot tenir.