dijous, 24 de febrer del 2011

PARTIT CHAMPIONS ARSENAL - BARÇA

Després de veure que ens havia tocat l'Arsenal amb l'eliminatòria de vuitens de final, en Màrius i jo vam decidir de comprar el bitllet d'avió confiant que d'entrades n'hi hauria per tothom qui volgués fer el desplaçament, ja que era molt d'hora perquè molts socis volguessin anar-hi.
Alhora de solicitar les entrades la sorpresa va ser que per 1900 entrades disponibles va haver-hi casi 7000 solicituds!!!!! es presentava díficil, però la sort ens va acompanyar i ens van tocar les 4 entrades.
N'haviem demanat quatre perquè a Londres hi ha en Ferràn, l'Ester i en Joel, ells ens van obrir casa seva perquè poguessim anar-hi a passar la nit i a la vegada també s'apuntaven a veure el partit.
 Així va ser, el dimecres dia 16 de Febrer, ven d'hora al matí allà a les 8h vam sortir de l'aeroport de Barcelona, a les 10h ja estàvem a Londres, vam voltar fins al migdia, fins i tot ens vam trobar al costat del Big Ben l'impresionant big Xavier Bosch.


Després ens vam reunir amb en Ferràn i més tard amb l'Ester i en Joel. Van deixar el nen amb una parella de la comarca perquè el vigilessin i el portessin a dormir i nosaltres quatre vam fer camí cap a l'Emirates Stadium, fen alguna paradeta obligada per fer passar la set.
A falta de poc per començar vam entrar al magnific i nou estadi, espectecular!!!!! pell de gallina i ganes de viure un bon partit. La primera part no podia ser millor i ja ens vam adelantar 0 a 1 amb gol de Villa, tot era perfecte, fins que a falta de pocs minuts per acabar l'Arsenal amb gols de Van Persie i Arshavin van donar-hi la volta. El partit va acabar amb un 2 a 1, no és un mal resultat ( ja es veurà a la tornada ) però vist com vam començar i amb el seguit de victòries que portem no va ser gaire agradable sortir de l'estadi amb una derrota.
Cap baixos i enmig dels seguidors de l'Arsenal vam tornar cap a casa en Ferràn i l'Ester, abans però una cerveseta per despedir el dia i després ja si a dormir que feia moltes hores que la voltàvem.
Per cert en Màrius em va robar tota la roba i em va obligar a ficar-me dins el sàc, perdoneu però algú ho havia de dir!!!!!
L'endemà al matí un bon esmorzar tots quatre una volta més per Londres i cap a l'aeroport falta gent que teniem que tornar.
Tot plegat, a part del resultat del partit, perfecte, Londres una magnifica ciutat, un partidàs que vam veure i uns grans amfitrions que ens van acollir!!!!!!!!!!!!!!! que més volem?

- doncs passar l'eliminatòria no estaria malament je je je

Força Barça!!!!!!!!!!!!!!