divendres, 12 d’octubre del 2007

Primera setmana nova zelanda

Primer de tot, aqui no se pas on son els accents de l'ordinador, per tant perdoneu perque no en trobareu cap, a mes va de collons perque aixi no en fallo cap, je je je i tambe per les faltes, cada 20 minuts val 2 dolars, per tant a fondo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ara ja fa una setmana que estem de holidays, per tant podem comencar a explicar quatre coses del que hem fet. Per comencar cal destacar les llargues hores que vam passar canviant d' un avio a l'altre, al principi feia gracia ja que al avio que anava de paris a seoul estava ple de japos o koreanos el que siguin ( tots tenen els ulls estirats ) a mes a mes teniem una pantalla cadascu per jugar i mirar pelis ( amb angles, koreano i japo ), aixi vam passar la primera tirada llarga amb avio. Despres de Seoul a Auckland que tambe eren moltes hores, unes 11 mes o menys, tambe pensavem tenir un mega avio com l' altre, pero butifarra, era un avio normal amb una pantalla general i aqui ja va ser mes heavy, la marta va dormir moltes hores pero el pet d' en Pere com que ja estava descontrolat d' hores no va dormir ni 5 minuts. Bueno total quin rotllo que estem fotent, els vols van ser durs i en Pere va arribar amb els ulls vermells a punt d' explotar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Una vegada ja a Cristchurch, vam anar a recollir l' autocaravana, i clar amb angles ens van explicar com van els desaigues, del lavabo i la banyera, com es descarreguen i com es carrega d'aigua, un munt d' aixetes i mangueres, la marta encara no ho te clar je je je.
Despres com que teniem la nevera buida, vam anar al super a comprar i de pet a buscar un camping i a dormir.
Vam descansar molt be i l'endema ja vam comencar el nostre viatge. Vam sortir de Cristchurch en direccio a uns llacs molt xulos, el tekapo i el pukaki, amb unes vistes impresionants i com sempre en aquesta zona les muntanyes nevades al fons. Vam estar sota el mount cook ( d' uns tres mil i pico de metres la muntanya mes alta de nova zelanda ). Despres vam continuar fins a Oamarau un poble de la costa on vam veure pinguins d'ulls grocs i pinguins blaus que aquests segons pagant els vam veure com sortien del mar i anaven a dormir amb uns caus que tenen, va ser molt xulo!!!!!!!!!! fins i tot tenen a la carretera senyals de perill que vigilis de no atropellar-ne un!!!!!!!! ja ens imaginavem la reixa de ventilacio de la furgo amb un pingui enganxat. Aquest dia tambe vam tenir problemes per dormir, al ser al mig d'una ciutat una mica gran i al final amb mala llet i nervis vam acabar dormint amb un carrer que va resultar ser un xou!!!!!! a partir d'aquest dia no ens ha passat mes ja que ens vam llicenciar amb buscar llocs per passar la nit.
Tambe de ruta cap al sud de l'illa i per la costa em vist de super a prop lleons marins estirats a la sorra de la platja com qui pren el sol, surten de l'aigua i s'estiren a la sorra a dormir una miqueta i despres quatre guiris com nosaltres els criden perque aixequin el coll i li podem tirar quatre fotos.
Vam arribar fins a la punta de mes al sud de l'illa per poder-nos tirar la foto, i despres en direccio a Te Anau, de nou a la muntanya, amb llacs i muntanyes nevades. Des d'aqui vam fer una carretera espectecular ( considerades una de les millors del mon ) on ens portava a Milford Sound ( com els fiords dels paisos escandinaus ) alla vam agafar un vaixell i ens van passejar, al.lucinats vam quedar!!!!!!!!! tambe vam veure dofins i foques!!!!!!!!!!!!!! Al vespre del mateix dia vam agafar un vaixell que ens va portar a unes coves super grans, un cop dins, a les fosques podies veure tota la cova plena de cuques de llum!!!!!!!!!! tot plegat molt curios!!!!!!!!!!
L'endema vam fer una part d'una caminada tipica de la zona, la caminada esta pensada per fer-la amb 3 o 4 dies, i nosaltres nomes vam caminar 3 hores!!!!!!!!!!!!! je je je i amb en Pere encara li va fer mal en genoll!!!!!!!!!!! tita mollaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ara ja ens trobem a Queenstown, ciutat de 8000 habitants tipus sort de la vall d' aran, amb super esports d' aventura per fer, envoltats de muntanyes nevades i la furgo al camping on estem amb el calefactor enxufat a fondo perque la nena no tingui fred!!!!!!!
Des del primer dia i fins avui no hem estat amb un camping, en Pere ja en tenia ganes, sort que al final com que s' havia de rentar la roba, carregar bateries de la maquina de fotos i descansar una mica del dur ritme que portavem em fet el pas i estem aqui tranquils i carregant piles per tornar-hi una altre vegada. Per aixo estem fotent aquesta parrafada que no se pas si se la llegirar algu o no, pero bueno aixi tambe nosaltres hem fet un petit repas del que portem!!!!!!!!!!
Tot es molt bonic i estem molt contents del que portem fet pero les nostres arrels son molt fortes a Catalunya per aixo de moment pensem tornar!!!!!!!!!!! je je je
Ara la Marta es a rentar la roba i jo em puc deixar anar una mica!!!!!!!!!!!!!!! estar atavalada perque no sap com van les maquines de rentar, i jo encara menys perque no entenc res!!!!!!!! Jo amb el meu angles de fish and chips foto uns merders de l' hostia, sort d'ella que encara anem fent perque aqui sense saber angles ets una merda!!!!!!!!! Li costa deixar-se anar pero anem fent bastant be, si jo sapigues el seu angles jo ja li dic que hauria lligat, tot i que aqui son molt altes i no gaire guapes!!!!! pero vaja ja sabeu que jo no deixo res per verd, je je je.
Un dia amb una platja jo amb un tio li volia dir que no s'acostes a un lleo mari amb angles i el tio em va dir que no m'esforces tant que era catala i de Valls, ja us ho podeu imaginar!!!!!!!!! una pena terrible!!!!!!!!!!!
Bueno xatis els reis de la carretera us deixen estar, esperem poder tornar a fer una parrafada d' aquestes mes endavant.
Si has arribat fins aqui, moltes gracies per fer-ho ets molt valent/a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta i Pere.