dissabte, 25 de març del 2017

ANIVERSARI VIOLETA 7 ANYS




Com passa el temps i la Violeta cada vegada és més gran.

El dijous 23 de març la princess de casa fa fer 7 anys!!
Estava súper emocionada i no per fer anys sinó perquè volia regals!! Tela marinera i fa quatre dies que va ser Nadal, no en tenen mai prou...
El dia va ser molt normal perquè era un dia feiner i tothom treballava o havia d'anar a escola.
Al col.legi va portar coca per esmorzar per a totes les nenes i nens (l'àvia Pilar es va poder lluï perquè la va cuinar ella), i al vespre vam fer un sopar a casa de creps + lioneses de nata per postres, amb l'àvia Irene per celebrar-ho.
Va tenir varis regals, especialment nines i ninos del seu estil i nosaltres com a regal estrella vam tirar la casa per la finestra i li vam fer-li un val per anar a Eurodisney!!!!!!!!! Olé, olé, olé!!!!!!!!!!!!




Ja feia molts mesos que demanava com a festa d'aniversari una Pijama Party amb les seves amigues i li vam dir que escollis a tres amigues.
Va decidir que la Vinyet, la Martina i l'Emma fossin les convidades, i el divendres 24 de març van venir a sopar i es van quedar a dormir a casa.
Vam sopar un Happy Meal, vam organitzar una desfilada de pijames i les feinades van ser a l'hora d'anar a dormir!!
Finalment, vam posar punt i final a la festa a les 1.30 hores de la matinada, quan encaren estaven pintant dibuixos a la taula. Es van rentar les dents i van posar-se a dormir totes 4 juntes a l'habitació de la Violeta amb els matalassos a terra. Fet i fotut eren les 2.00 hores de la matinada.....
A les 7 del matí tothom estava despert!!!
Després d'esmorzar, els pares i mares de les nenes van venir a mig matí a buscar-les.
La festa va ser un èxit total i totes estaven molt contentes. De fet, algunes es volien quedar a dormir una nit més.




El diumenge per acabar-ho d'arrodonir vam fer calçotada amb la familia Casé a les cases noves i la Violeta va poder tornar a bufar les espelmes.