dijous, 2 d’octubre del 2008

Bolivia / Viatge i arribada a la Paz /


Per fi ja som a la Paz,
despres d-un viatge bastant carregos vam arribar ahir a la nit a les 12h, teniem que arribar a 1/4 de 10h pero portavem una mica de retras i aqui tothom va a mig gas, per tant val mes no atabalar-se gaire. Abans d-arribar a la Paz vam fer escala a Santa Cruz que es troba a 300m mes o menys i despres agafem l-avio a la Paz que aterra a l-aeroport de l-alto que es troba a una mica mes de 4000m. Amb els bolivians que vam parlar a l-avio, tots ens deien, un mate de coca y mucha tranquilidad, y con 3 dias ya estara.... de moment el mate de coca ja ens l-hem fotut y jo estic aqui a l-ordinador enganxat y la martona esta descansant perque te mal de cap!!!! no se si es de l-alcada o de les tipiques migranyes que agafa sempre, jo diria que es el segon perque una dona acostumada a la muntanya com ella aquestes coses no li passen je je je.
Estem amb un hostel bastant xulo, tenim internet gratis, a dalt hi ha una terrassa amb un bar on hi ha vistes de la ciutat bastant interessants i caminant amb 15min som al centre de la Paz. Avui ja em fet una caminada pel centre, i estem super contents, hi ha molt bullici, molta gent al carrer venent de tot, es molt autentic i et pots passejar tranquilament pels carrers que ningu et diu res ni et vol vendre qualsevol cosa de les que tenen. Et pots trobar gent que ven des de empanades de pollastre fins a fetos de llames.... super curios!!!!!!!!!! hem descobert tambe unes furgos tipus taxi que tenen un recorreguts mes o menys fixes i van pels carrers pitant i cridant la ruta que fan i si tu vols pujar et porten per 10 centims, mentre hi hagi lloc la gent va pujant. Aquest transport en diuen trufis!!!!!!!!! ja l-hem provat i fa molt riure, segur que mentre siguem a la Paz l-utilizarem!!!! Bueno com sempre no fa ni un dia que som aqui i ja sembla que faci mes.... tot es nou.... De moment tot molt be, mes endavant ja veurem!!!!!
una abracada a tothom dels teletubis de Bolivia, aqui tambe la gent es bastant petitona... m-hi trobo com a casa je je je...
el tema accents i guions i tot plegat es una mica aixi perque encara no he trobat les tecles....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EI!

Anònim ha dit...

HOLITA, SOC LA SISTER D'EN TORREBUNO!!!! PETONETS CATALANS DESDE RODA !!!!!!!!

Sara ha dit...

Hola Bolivians, pq no digueu k no pensem amb vosaltres, aqui ja ens teniu fent el primer comentari al vostre blog.
Estem contentes k sigueu a lloc i tot hagi anat bé. Ens ha fet il.lusio llegir el vostre primer resum.
Has tingut problemes a algun lloc amb el teu nou look? T'hem de dir que pel que hem vist a la foto, estas mes guapo amb melenes i mes estilitzat. Jejejeje....
Ens alegrem molt k hagueu trobat gent de la vostra estatura, nosaltres per aqui ens sentim mes alts des k no hi ets.
Esperem poder llegir el segon comentari de les vostres aventures per poder contestar ràpidament.
Una forta abraçada. Les nenes

P.D. No t'oblidis del nostre regal. Ens conformem amb poca cosa, ja ho saps.

Anònim ha dit...

Ignasi diu:
Ei, Pere! (I companyia) Aixo del mate de coca....????? ho he entès bé????? Es pot plantar aki la comarca? Ja,ja,ja,ja!!!!