diumenge, 19 d’octubre del 2008

Isla del sol / llac titicaca


Despres de fer moltissimes hores de bus, vam sortir de Iquique a la 1/30 de la nit i vam arribar a La Paz a les 18 hores, la nostra sorpresa va ser trobar/nos a l'oswaldo, el jutge brasiler, que ens esperava per anar a la isla del sol.
El problema va ser que ja era massa tard per sortir amb bus i ens vam haver de esperar fins l'endema al mati per poder marxar.
Aixi el dissabte al mati vam sortir tots tres felicos com anissos direccio Copacabana i des d'aqui agafar un projecte de vaixell que ens va portar fins a la isla del sol. L'oswaldo pero va preferir esperar un dia a Copacabana ja que ell no tenia gens de pressa.
Nosaltres doncs vam arribar a la Isla del sol per quedar/nos a dormir una nit, l'illa a part de ser bastant turistica es meravellosa, al mig del llac titicaca i amb unes vistes impressionants, alla vam poder menjar truita del llac i sopa de quinoa, menjar tipic de l'illa, la quinoa es tipic a tot al pais.
Es una illa bastant gran, sense cotxes, tots els desplacaments s'han de fer caminant amb uns desnivells importants i tenint en compte que estas a 4000 metres la cosa no es facil. L'unic mitja de transport son burres, en pere s'ha enamorat d'aquests animals i s'esta plantejant de comprar/ne una per casa!!!!!
El tema alcada el tenim mes que superat, ja no tenim mal de cap ni cap molestia nomes falta d'aire quan hem de caminar de cara amunt i si acabes de menjar encara mes.

Ara hem acabat d-arribar a La Paz novament i ens estem al mateix hostel de quan vam arribar.
Estem una mica espantats per dema diluns ja que aqui es prepara una concentracio de camperols de tot el pais. En un principi es una concentracio pacifica i a favor de l-Evo Morales, pero com que en un moment se-ls enva la pinsa no sabem que pot passar!!! A mes ara acabem de rebre un correu de l-agencia de viatges dient/nos que han avancat el vol 1 hora i aixo es fatal per nosaltres!!!
Els nois del hostel ens han comentat que fins dema al mati no fem res de res i intentem no posar/nos nerviosos (en Pere esta histeric(... Un d-ells fins i tot ens ha comentat que en cas que la cosa anes molt malament el seu germa potser ens portaria a l-aeroport per una via alternativa.... A veure que passara!!!
Milers de persones a La Paz, que es com un embut, es molta penya!!! A veure si dema podem viure una mica la mani i comprar alguns regals, tot i que podria ser que no portessim res de res per culpa de tot el rotllo.
Ara quan tornavem de Copacabana amb trufi, ja ens hem trobat alguns manifestants que baixaven a la ciutat i hem hagut d-anar a donar una super volta per esquivar/los. De pas hem fet visita panoramica a llocs de la ciutat que no hauriem anat.
Ja estem a punt de tornar si ens deixen, snif, snif... Sino potser el Peru seria un bon desti per continuar el viatge i les holidays!!! Ja es veura!!!

2 comentaris:

--- LLOP I XAI --- ha dit...

Apa !!, que bé us ho passeu, no aneu de manifestacions, es notara mooolt que no sou "nadius" o compreu-vos un jersei a lo Evo morales.
Quina enveja sana que feu, amb aquest viatge, té una pìnta de ser super guapo tot.
Per cert, en la foto de la marta amb 3 mes, veig que el tema coca-cola el vas portant, jeje.
Feu moooooltes fotos, que les volem veure....
Apali,
Que vagi bé, i fins aviadet
Xai.

Anònim ha dit...

Crilin...Martona....com va aquest dilluns revolucionari? A vosaltres encara us queda part de dia per endavant, nosaltres ja el podem començar a tancar...! Espero que tot hagi anat bé, què has agafat tu Pere per anar a la mani? Una forca?
Una abraçada!
Joan