dilluns, 6 d’octubre del 2008

Oruro


L'altre dia ens vam deixar de comentar que vam casi veure l'evo morales, anavem amb un trufi quan unes sirenes ens van fer aturar i va passar unes motos de policia y un cotxe amb els vidres foscos, ens van dir que a dins hi anava l'evo, qui sap si tambe hi era el seu col.lega chavez!!!!!

Vam arribar a Oruro despres de 3 horetes de bus des de la Paz. En el bus ens van intentar vendre de tot, fins i tot en Pere va comprar un unguent de ungla de gat, que va bé per els dolors d'ossos, artritis, cancer, per no fer-te pipi al llit, etc.... es una passada pero de moment el mal del genoll no ha marxat.
En arribar, ens vam adonar que era una ciutat amb gens de turisme, tothom passa de llarg. Ens va costar trobar un allotjament que ens agrades ja que un no tenia lavabo, l'altre era molt cutre... fins que en vam trobar un que no era cap meravella pero per dues nits ja va fer el fet. El preu brutal, 4 euros per persona, es diu residencial ideal!!!!! Ens vam enterar que el diumenge feien una festa tots els estudiants de la zona i que passaven pels carrers disfressats i ballant tot el dia aixi que vam decidir quedar-nos fins el dilluns al mati.
Vam anar a visitar uns banys termals prop de Oruro amb els famosos trufis, va ser una bona experiencia banyar-nos amb tope penya boliviana ja que era diumenge i estava ple de gent.
La rua dels estudiants va durar des de les 10 del mati fins a les 6 de la tarda, va ser bastant xulo, estaven dividits per escoles i cada grup portava la seva orquestra. La gent de la residencia on erem van acabar treient cadires al carrer i ja ens tens tots a fora assentats mirant la rua.
Aquest dia al mati tambe vam coneixer pel carrer una parella argentina que buscaven allotjament i els hi vam recomenar on erem, aixi que vam acabar passant junts gairebé tot el dia. Va ser una pena deixar-los ja que son una parella molt boluda!!!!! ell es un super fan del boca juniors i vam parlar de futbol tot el dia!!!!!!
Aixi que el dilluns es a dir avui ens hem despertat a les 7 del mati per agafar un bus i dirigir-nos a Potosi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei pere, no ser quin dia veuras aquest sms, pero es per dir-te que aquesta semana la selecciò argentina juga a chile un dia i una altre dia a bolivia. si pots fer una escapada...
a disfrutar que cada dia queda menys....jajaja

jotri.

judit ha dit...

HOLA PEEETS!!
Que guai... com ens agradaria estar per aquí...
Pere ja tens les nenes ven resguardades i el diumenge et vas perdre el partidàs barça-at.madrid 6-1 !!
Marta, com va el fred, s'aguanta? Si no li dius a en pere que t'escalfi..
Apa macos, cuideu-se molt i a disfrutar!!
Petonets des del carrer de 3

Anònim ha dit...

Bon vespre des de Roda, cullons, si que el teniu actualizat el blog! Detall a detall, fins i tot podries explicar alguna experiència del wc, jejeje! M'alegro molt de que tot vagi molt bé! Continueu amb el ritme d'ara, acabes fent un diari que a la llarga tindrà molt valor!

Una abraçada a tots dos!

Joan.

Anònim ha dit...

Ei avui m'he conectat al vostre blog i la veritat he aconseguit desconectar-me de tanta crisi sub-prime, crisis als mercats de valors i tempesta financera. Em sembla que si tot continua així el millor serà anar a viure a un país tranquil i relaxat com el que visiteu.
Espero que el vaitge continuï tan Collonut com fins ara i vigileu amb la COCA (la de llardons és una mica indigesta), salut i visca el Barça.

P.D. Pere ja he llogat un carnet per tota la temporada a segona graderia, t'espero a la tornada per anar a veure un partit al Camp Nou.

David (el noi de Castellar, visca Pedrosa)