dijous, 16 d’octubre del 2008

Iquique


Aqui on estem hi ha internet gratis, va molt be si podem despres penjarem alguna altre foto!!!!!
Iquique es una ciutat d'uns 300.000 habitants, hi ha el mar pero els dos dies que portem aqui el temps no acompanya gaire, esta bastant tapat.
No hi ha gaire res a dir d'aquesta ciutat, a part del mar i del centre de la ciutat que es molt bonic. Avui em de passar el dia com poguem tranquilament ja que a 2/4 de 2 de la nit ens surt el bus que ens portara fins a la Paz una altre vegada, concretament estarem 14 hores dins, quan arribem si ens queden forces n'agafarem un altre que ens portara fins a Copacabana on dormirem fins dissabte, per fer l'ultim esforc i anar al llac titicaca i passar una nit a la isla del sol.
Si podem fer tot aixo haurem complert tot el que voliem fer al viatge!!!!!!!!
Aquesta nit passada hi ha hagut una mica de xou aqui al hostel on estem, Xile ha guanyat 1/0 a Argentina, aqui ha semblat que Xile guanyes un titol, la gent sortint als carrers amb els cotxes i pitant, tothom cridant i bebent i els guiris que hi ha per aqui tambe s'hi han agafat i els malparits bebent i cridant fins altes hores de la nit!!!!!!!!!
Ara estem tranquilament al hostel, ens deixen tenir els trastos aqui i passar tot el dia fins a la nit que marxem. Anirem a fer un vol pel passeig de la platja rotllo enamorats pero en el fons es mentida.... la marta es una esquerpa......
Ens fa molta mandra les hores de bus que ens queden pero es l'unic cami que tenim ja que els preus per fer/ho amb avio son de 250 euros i ho trobem molt car.
Apa doncs molts records a tothom i gracies pels comentaris perque han ajudat a fer que tinguessim moltes ganes d'anar escrivint cada dia que podiem!!!!!!!!!!!!
Per cert teniem previst d'anar a la isla del sol amb l'oswaldo perque ell tambe es a la Paz, pero ens ha enviat un correu que ha conegut una noia i que si tot va com ell te previst potser no ens hi podrem trobar!!!!!!!! es un crack!!!!!!!!!! realment no deixa de sorprendre'ns aquest jutge!!!!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei pere veig que has fet un nou amic,mira que tu i el gossos no sou gaire amics, pero aki deuen ser diferents. no deu pas ser de plastic? vinga disfruteu tots els dies que queden.

fins aviat.

jotri.

laia ha dit...

Hola nens!!
Com que en Ricard i jo no ens parlem no me'n havia enterat de que éreu fora!!!!
Quin enveja podrida que feu!!!
Jo conec una senyora molt friki de San Pedro de Atacama! Si trobeu una tal Norma, pregunteu-li per mi!
Un petonet. Laia

Anònim ha dit...

HOLA PETS!!!!!ENCARA NO TORNEU?QUE NO ENS TROBEU A FALTAR AQUEST COP?JO SI.......PETONASSSSSUUUUSSSS

Anònim ha dit...

Va parir nen, que jo no t'havia vist així pelat, et vaig veure l'últim dia abans d'anar a la pelu, però ja no ho recordava!
Ja et diré amb qui m'has fet pensar.... amb un collons de nazi... imagina, jejeje!

Va, anims i endavant!!!!!!!!

Joan.